Paino61 kg
Syntymäaika16. kesäkuuta 2000
Horoskooppi-merkkiKaksoset
Silmien väriTumman ruskea

Bianca Andreescuon kanadalainen ammattilaispelaaja, joka oli saavuttanut uransa korkeimman singlen sijoituksen nro. 5, sijoitus Naisten Tennisliitto (WTA) 9. syyskuuta 2019. WTA -debyyttinsä jälkeen vuonna 2017 häntä on aina pidetty yhtenä Kanadan edustavimmista pelaajista. Debyyttinsä aikaan hän eteni kaksinpelissä semifinaaliin ja voitti kaksinpelin mestaruuden kumppaninsa Carson Branstinen kanssa. Vuonna 2015 hän teki ITF-debyyttinsä ja voitti sekä kaksin- että kaksinpelit Grade-2-turnauksessa La Pazissa. Hän voitti kolmannen juniorinelinpelin tittelinsä 2 viikkoa myöhemmin Grade-2 turnauksessa Cordobassa. Useiden voittojen jälkeen hän pääsi myöhemmin ensimmäiseen juniorin Grand Slam -turnaukseen, mutta tapahtuman kakkonen Anna Kalinskaya voitti tyttöjen kaksinpelin turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Ensimmäisessä ammattiturnauksessaan Gatineaussa hän eteni finaaliin voittaen no. 429 Elizabeth Halbauer, no. 288 Barbora Štefková, no. 206 Shuko Aoyama, ja ei. 275 Victoria Rodríguez. Saavuttuaan viimeiselle kierrokselle Andreescu voitti nro. 155 Alexa Glatch.

Andreescu aloitti vuoden 2018 aivan tavanomaisista voimallisista alkuistaan ​​ottelujen aikana, kun hän voitti kaksi peräkkäistä tappiota Luksika Kumkhumia vastaan. Hän teki onnistuneen paluun vuonna 2019 useilla voittoputkilla ja titteleillä, jotka hänen yleisten erinomaisten ennätystensä lisäksi voitti hänen ammattilaisdebyyttinsä jälkeen vuonna 2017. Hän kilpaili ASB Classicissa Auklandissa ja selviytyi pääsarjaan kukistaen ensimmäisen sijan Caroline Wozniackin. , kuudennen siemenen Venus Williamsin ja kolmannen siemenen Hsieh Su-wein, joka johti hänet lopulta ensimmäiseen WTA-kaksinpelin finaaliinsa sen vuoden aikana, jonka aikana hän päätyi puolustavan mestarin ja toiseksi sijoitetun Julia Görgesin toiseksi. Tammikuussa 2019 hän voitti ensimmäisen WTA 125K-tittelinsä Newport Beachillä ja voitto sijoitti hänet uran korkealle sijalle nro. 28. Andreescu ohitti myös Eugenie Bouchardin, kun häntä kiitettiin Kanadan parhaaksi pelaajaksi.

koulutus

Koska hän joutui viettämään suurimman osan ajastaan ​​tuomioistuimessa, hän suoritti ylioppilastutkinnon vain verkossa osoitteessa Bill Crothersin lukio Unionvillessä, Ontariossa, Kanadassa.

Ammatti

Ammattimainen tennispelaaja

Perhe

• Isä – Nicu Andreescu
  • Äiti - Maria Andreescu (Global Maxfin Investments Inc: n Chief Compliance Officer)

Manager

Bianca Andreescua edustaa Naisten Tennisliitto, Pietari, Florida, Yhdysvallat.

Bianca Andreescu on seurustellut -

1. Benjamin Sigouin – Bianca Andreescu oli kuulemma seurustellut tennispelaaja Benjamin Sigouinin kanssa vuonna 2017. Huhut alkoivat virrata verkossa, kun Andreescu julkisti heidän suhteestaan ​​Sigouinin kanssa ja julkaisi heistä valokuvan Instagramissa, jossa oli suloinen kuvateksti, jossa sanotaan, että hänellä on "Numero 1" sydänemojin ohella. . Toisaalta Andreescu jätti kommentin viestiin ja kirjoitti ”Pidän minusta paremmin, kun olen kanssasi” hymyilevillä kasvoilla. Sivuhuomautuksena ei ole vielä tiedossa, seurustelevatko he edelleen vai ovatko jo eronneet, koska heidän molemmissa Instagram-profiileissaan ei ole ollut viimeaikaisia ​​kuvia tai päivityksiä. Andreescu ja Sigouin ovat molemmat Kanadan tennispelaajia, ja he tapasivat alun perin junioriturnauksen kautta.

Ensimmäinen tennisottelu

Tammikuussa 2014 hän kilpaili yhdessä maailman arvostetuimmista 14-vuotiaiden turnauksista ja voitti Les Petits Asin, johtavan 12–14-vuotiaiden pelaajien juniorien tennisturnauksen.

Saman vuoden heinäkuussa Andresscu voitti ensimmäiset nuorten mestaruutensa voitettuaan kaksinpelin luokan 5-turnauksessa Havannassa ja nelinpelin tittelin Maria Tănăsescun rinnalla Grade 4 -turnauksessa Nassaussa, Bahamalla, seuraavalla viikolla.

Ensimmäinen TV -ohjelma

Vuonna 2019 Bianca Andreescu debytoi TV -ohjelmassaan ”itsensä” uutisessa Kansallinen.

Henkilökohtainen valmentaja

Bianca Andreesculla on varmasti jotain vakavaa hänen tarkistuslistallaan, kun kyse on kehon pitämisestä kunnossa ja terveenä. Hän on luultavasti treenannut valtavasti siitä lähtien, kun hän aloitti uransa tenniksessä nuorena, mikä tarkoittaa, että hän on saattanut noudattaa samoja tiukkoja harjoitusrutiineja ja ruokavaliota. Edmontonin tennisvalmentaja Lan Yao-Gallop muisteli raportissaan nuoren Biancan harjoittelua, kun tämä oli vain 12-vuotias. Hänen mukaansa Bianca oli "rohkea" ja aggressiivinen pelaaja, joka osoittaa voimaa odottamatta vastustajiensa tekevän virheitä.

Nähdessään kaiken menestyksen Biancan uralla ammattilaistennispelaajana, joka on ottanut paikan urheilualalla ja joka on tunnustettu yhdeksi Kanadan parhaista pelaajista, Yao-Gallop sanoi, että kaikki heidän harjoituksensa, harjoituksensa, varhain aamun jauhatus ja kunto Andreescun tekniikkaa ja jalkatyötä muovaavat istunnot olivat kaikki tuottaneet tulosta. Biancan Instagramissa hänet voidaan nähdä satunnaisesti lähettämällä videopätkiä kuntosalilla harjoittelustaan. Heinäkuussa 2019 hän julkaisi lyhyen videopätkän, jossa hänet nähdään esittelemässä alavartalon harjoitusrutiiniaan kyykkyinä.

Bianca Andreescu Faktat

1. Hän aloitti tenniksen pelaamisen 7 -vuotiaana.
  2. Hänen lapsuuden idolinsa oli Kim Clijsters.
  3. Yksi suosikkipelaajistaan ​​Simona Halep neuvoi häntä kääntymään ammattilaiseksi.
  4. Bianca ja entinen poikaystävä Ben Sigouin olivat miesten ja naisten mestarit Playsight Skills Challenge järjestetään Odlum Brown VanOpenissa.
  5. Hän on harjoittanut meditaatiota 12 -vuotiaasta lähtien. Hänen äitinsä inspiroi häntä harjoittelemaan meditaatiota, koska hän uskoo aina, että se auttaa häntä ylläpitämään henkistä kurinalaisuutta kentällä.
  6. Hän puhuu romaniaa erittäin sujuvasti.
  7. Hänen kaksi romanialaista isoäitinsä kasvattivat Biancan Kanadassa.
  8. Hänen toinen nimensä Vanessa sai inspiraationsa näyttelijä-laulaja Vanessa Williamsilta.
  9. Hänen vanhempansa ovat hänen suurimpia fanejaan.
  10. Bianca voitti ensimmäisen tittelin, kun Serena Williams joutui eläkkeelle selkävamman ja selkäkouristusten vuoksi.
  11. Hän jakaa ennätyksen Venus Williamsin kanssa.
  12. Hänen vanhempansa esittivät hänet tennikselle.
  13. 11. elokuuta 2019 hänestä tuli ensimmäinen kanadalainen nainen, joka voitti Kanadan avoimet sinkuissa Faye Urbanin vieressä vuonna 1969.
  14. 15-vuotiaana hänestä tuli ensimmäinen kanadalainen, joka voitti alle 18-vuotiaan Orange Bowlin, A-luokan turnauksen. Hänestä tuli myös ensimmäinen, joka voitti alle 16-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden tittelit peräkkäisinä vuosina.
  15. ITF -debyyttinsä vuonna 2016 häntä pidettiin sekä tyttöjen kaksinpelin että kaksinpelin parhaana vaihtoehtona. Vaikka hän eteni kolmannelle kierrokselle sekä kaksinpeliä että kaksinpeliä, hänen täytyi vetäytyä toistuvien vammojensa vuoksi, mukaan lukien vasen addductor, oikea nilkka ja jalan stressimurtuma. Kaikki hänen tuolloin saamansa vammat olivat estäneet häntä kilpailemasta 6 kuukautta.
  16. Ota yhteyttä Bianca Andreescuun Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Suositeltu kuva: Kate Tann / Flickr / CC BY-SA 2.0